Skip to content
Home » A legmenőbb műterem Budapesten!

A legmenőbb műterem Budapesten!

műterem1_3

A G3 műteremről

Sokan érdeklődnek afelől, melyik műterem éri meg igazán az árát. Sok helyen készítenek képeket, a legtöbb csak igazolványfotókra és kisebb reklámok készítésére alkalmas helyet takar azonban. Hol lehet mégis olyan fotókat készíteni, amelyek igazán profinak, mainak és gyönyörűnek néz ki? Én a G3 műteremajánlatából válogatnék. Ennek számos oka van, amelyek közül nem is tudom hirtelen mindet összeszedni, mert sok kis apróságból áll össze a profi helyszín. Fő csapásvonalak mentén fogok tehát inkább haladni, megnézzük a műterem tekintetében milyen lehetőségeink vannak, milyen extra helyiségeket találhatunk a G3-nál, és persze a szolgáltatás minőségén lesz az egyik fő hangsúly. Ebben a szakmában ugyanis nem elég a jó helyszín, a jó hangulat, a lelkesedés és a kemény munka nélkül semmire sem mennénk, így ezekre is ki kell térnünk.

Milyen a jó műterem tehát?

Egy igazán profi műterem kielégíti minden igényeinket, megfelelő felszerelésekkel látja el a csapatot, elérhető a nap nagy részében, ráadásul előnyére szólhat, ha különböző díszleteket tudja segíteni a projektet. Különösen fontos lehet a háttérvásznak széles skálája, vagy valamilyen egyéb lehetőség a helyiség átalakítására. A reklámokba ugyanis élet kell, az életet pedig nem csak maga a lencsevég hozza létre, hanem a díszlet pontos megválogatása is. Nem túl sok, nem túl kevés, célnak éppen megfelelő legyen.

műterem1_2

Mit kínál a G3-ban műterem tekintetében?

Nos, ez az a hely, ahol ha nem is mindent, de minden fontosat megtalálhatunk. Kevés olyan helyet lehet mostanában találni, ahol nem csak a modellekre gondolnak, vagy nem csak a fotós kényelme van előtérbe helyezve. Itt azonban mindkét fél számára kielégítő munkakörülmények vannak biztosítva. A fotós oldalról nézve először is, nagyon fontosak a felszerelések, ugyanakkor több apróság is elengedhetetlen. A G3-nál van teherbíró lift, ami a legnehezebb díszleteket is könnyen elbírja, és be is fér oda. Emellett parkolóval is rendelkeznek, így az adott nehéz díszletet nem utcákkal távolabbról kell eljuttatni a műteremhez, hanem közvetlenül el tudjuk juttatni a járműtől a célállomásig. A bérelhető felszereléseknek szintén komoly szerepe van, hiszen a munka nem állhat meg akkor sem, ha véletlenül otthon felejtett valamit az ember, vagy valamiből egy extra kellene. Persze nem mindig fordul elő, hogy a fotóstúdió termékeit kelljen használnia az embernek, de ha már van egy biztos pont, hogyha valamire mégis szükség lenne, azt ott biztosan megtaláljuk, akkor sokkal nyugodtabban folytathatjuk a munkát.

A lencse előtt állók számára is kényelmet biztosít a G3. Rendelkezik esztétikus pihenőhelyiséggel, biztosítja az ott dolgozók koffeinadagját is, teraszán pedig bármikor meg lehet pihenni. Fontos továbbá az is, hogy nem a műteremben kell elintézni a fotózást leszámítva a készülődést. Ezt sok hely nem tudja biztosítani, itt azonban külön helyiség van a smink elkészítésére és a frizura megcsinálására. Így a modelleknek már csak a kamera beálláshoz kell a konkrét fotóhelyszínen lenniük. Ez az egyik oka, amiért nagyon is érdemes ezt a helyet választani, a kényelem és a letisztult esztétika. Az ilyen apróságok mutatják, hogy ők mindenre gondolna a legkisebb részletektől a nagyobb szükségletekig.

A műterem bérlése

Természetesen a G3 stúdió ennek köszönhetően nagyon népszerű, és számos nagy név, nagy márka és készíttet náluk fotókat, így minél előbb érdemes náluk bérelni egy műtermet. Ehhez telefonon kell őket felkeresni. Most még nagyobb a bérlők száma, ugyanis nyitva tartás alapján dolgozik a stúdió, azonban ha visszatér a rendes kerékvágásba az élet, akkor a 0-24-es nyitva tartás előnyeit élvezhetjük majd.

műterem1_1

A műterem megközelítése

Sok fotóstúdió olyan távol esik a leendő bérlőitől, hogy nem is éri meg igazán igénybe venni a szolgáltatást. Sokszor még a fővárosban is nehezen találni olyan helyet, ami egyszerre van nyugodtabb környéken, de közben nem csak autóbal lehet eljutni a helyszínre. Ez szintén ok azonban arra, hogy a G3-at válassza az ember, ugyanis könnyedén megközelíthető több tömegközlekedési eszközzel is, és az autósok is dugómentesen eljuthatnak a célállomásig. Nem csak azoknak előnyös ez a helyszín tehát, akik tudnak vezetni és saját autóval rendelkezni, de minden stábtag könnyedén meg fogja tudni közelíteni azt.

Tehát rengeteg érv szól amellett, hogy az ember a G3 egyik műtermét válassza, azt hiszem nem is kell sokkal többet mondanom a témával kapcsolatban. Az igazi válaszokat majd úgyis a tapasztalat mutatja, ha valaki az ajánlás hatására foglal egy időpontot a fotóstúdióba. Érdemes továbbá már előre tisztázni, hogy az ember szeretne-e saját felszerelést hozni vagy inkább bérelni, és hogy milyen díszletre lesz szükség, amit akár saját magunk ki is egészíthetünk vagy átrendezhetünk a saját darabjainkkal. Általában erre azonban nincs szükség, hiszen a megadott lehetőségek által is igazán különleges képeket készíthetünk. Nem érdemes tehát kihagyni a lehetőséget, hogyha az ember egy jó és megbízható helyet keres.