Skip to content
Home » Munkásszállás Szombathely, avagy miért válasszuk ezt az opciót?

Munkásszállás Szombathely, avagy miért válasszuk ezt az opciót?

munkasszallas-szombathely-pic1

Munkásszállás Szombathely városában és az építőipari munka hátrányai

Valószínűleg a munkásszállások Szombathely, Keszthely, Veszprém és még hosszan sorolhatnám alternatívái mind arról fognak ezentúl szólni, hogy annak ellenére, hogy viszonylag sokat keresek a munkámmal mennyire, de mennyire ki tud borítani az, hogy abszolút nincsen röghöz kötöttség. Hanem mindig csak az ingázás van egyik másik város között és nincsen egy fix lakás, hiszen egyik héten még ebben a városban kell lennünk, míg a mondjuk a következő projektet nem is ebben az országban kivitelezzük, hanem példának okáért Bécsben. De természetesen egyik projekt sem tart olyannyira hosszútávon, hogy mondjuk, legalább egy vagy legalább fél évre le lehessen gyökerezni valahol. Nem, természetesen mindegyik olyannyira kevés idő, hogy tulajdonképpen még arra sem igazán van lehetőségünk, hogy egy két hétnél tovább maradjon az ember. Természetesen én személy szerint úgy gondolom, hogy abszolút megéri ezt a jellegű munkát csinálni, hiszen ahhoz képest, hogy a többi munkában mennyit keresnek, az emberek ahhoz képest úgy gondolom, hogy messze magasan mi keressük a legtöbbet, de sajnálatos módon ez abszolút nem egy családbarát munka, ami érdemes átgondolni, hiszen hosszútávon az ember nyilván családban gondolkozik és nem abszolút röghöz kötetlenségen, hanem inkább valahol komoly lehorgonyozáson. Ezt meg úgy hiszem ilyen munkahely mellett igencsak nehéz kivitelezni. Természetesen én úgy gondolom, hogy abszolút megéri ezt hosszútávon csinálni mivel ténylegesen így igazán egyszerűbb komoly vagyont felhalmozni, mely egyébként valószínűleg irodai munkával teljesen másképpen működne. Mindent összevetve úgy gondolom, hogy hosszútávon abszolút megéri az adott lehetőséget választani legalábbis anyagiakban mindenképpen. Persze ahányszor felmerül egy újabb projekt és egy újabb hirtelen költözés mindig újra eszembe jut, hogy most a munkásszállás Szombathely lehetősége mellett lehetnék akár otthon is, vagy felújíthatnám a lakásomat és elkezdhetnék végre otthont teremteni.

munkasszallas-szombathely-pic2

Miért választottam a munkásszállás Szombathely városában lehetőségét?

Természetesen abszolút tisztában vagyok azzal, hogy erre tulajdonképpen még senkinek sincsen lehetősége olyan piszkosul fiatalként, mint nekem, hiszen valljuk be addigra már, hogy esetleg tudjunk venni egy házat, vagy fel tudjunk húzni egy magán vállalkozást, esetleg élni tudjunk bizonyos passzív jövedelemből, ahhoz bizony már el kell érni egy bizonyos kort, amikor végre úgy számíthatunk, hogy megállapodhatunk egy helyen. De persze ehhez kell egy bizonyos jövedelemforrás, vagy szülői támogatás, ami valljuk be, nem minden esetben sikerül, sőt viszonylag sok esetben ez nem adatik meg. Ilyenkor mennek el a gyermekek olyan diplomát végezni, ami hasonlóan kineveli a jól keresőket, mint a BME vagy a SOTE esetleg a CORVINUS. Az ilyen egyetemekre általában a kiváló tanulmányi eredményeikkel bejutott kedves diákok, végül állami ösztöndíjas képzésen sikeresen elvégzik az egyetemet, és utána ki tudnak törni és tudnak önmaguk megteremteni egy-egy saját vállalkozást. Természetesen ehhez tényleg nagyon komoly munka kell és rengeteg pénz. De egészen biztos vagyok benne, hogy ha komolyan vettük a tanulást, majd találtunk egy olyan munkát, ami viszonylag jól fizet, és végül nem siránkozunk azon, hogy már megint a munkásszállás Szombathely alternatíváját kellett választanom szálláslehetőségként csak azért, mert a projektemet oda vezették, akkor bizony hosszútávon megtérül a munka gyümölcse és egészen biztosan sikeresen fogunk kijönni az életbe.

munkasszallas-szombathely-pic3

Munkásszállás Szombathely vs munkásszállásk általában

Természetesen alapvetően én nem látom egy abszolút rossz dolognak a munkásszállásk lehetőségét ugyanis, bizony rengeteg esetben könnyítették meg az életemet, hogy nem nekem kellett még szállást is keresnem, amellett, hogy már jóformán a lakókörnyezet miatt is hisztiztem. Természetesen ez a lehetőség számomra egy abszolút jó opció volt tulajdonképpen minden egyes esetben így nem is igazán panaszkodhatom. Hozzá kell tennem, hogy alapvetően soha nem kaptam olyan munkásszállást, amivel ne lettem volna maximálisan megelégedve így mindenkinek abszolút bátran ajánlom ezt a kiváló lehetőséget, hiszen abszolút meg voltam vele elégedve tulajdonképpen minden esetben. Félreértés ne essék nekem soha sem a munkásszállással volt problémám, sokkal, inkább azzal, hogy folyamatosan utaznom kell és nincsen egy fix pont az életemben, ez igencsak zavaró volt számomra. Jelenleg is a munkásszállás Szombathely egyik opciójába vagyok és maximálisan meg vagyok elégedve.