Regisztráció 16 éven aluliaknak

Kedves Látogató!

A weblap azért irányította erre az oldalra, mert 16. életévét még nem töltötte be, ezért az eseményre regisztrálni csak speciális feltételek teljesítése esetén tud.

A hatályos adtavédelmi szabályok (GDPR) és a www.sportfovaros2019.hu weblap adatvédelmi tájékoztatója alapján, a Budapesti Sportszövetségek Uniója (a weblap üzemeltetője) 16. életévét be nem töltött gyermek személyes adatait (név, e-mail cím) kizárólag a szülői felügyeletet gyakorló személy (szülő) előzetes engedélye alapján kezelheti.

A weblap adatvédelmi tájékoztatója az alábbi linken érhető el:
Adatvédelmi tájékoztató

Amennyiben szeretne regisztrálni a kiválasztott eseményre, be kell szereznie a szülő az Ön személyes adataink kezeléséhez történő hozzájáruló nyilatkozatát ahhoz, hogy a regisztrációt sikeresen befejezhesse.

A regisztráció befejezéséhez az alábbi lépések szükségesek:

1. Töltse le a következő dokumentumot: Szülői hozzájárulás;
2. A szülői hozzájáruló nyilatkozatot küldje vissza az info@bsu.hu e-mail címre kitöltve, valamelyik szülő által aláírva, szkennelve vagy postai úton az alábbi címre: Budapesti Sportszövetségek Uniója, 1053 Budapest, Curia u. 3.
3. A szülői hozzájáruló nyilatkozat alapján munkatársunk az admin felületen elvégzi a regisztrációját, és erről e-mailben értesítést küldd.