Skip to content
Home » Teljesítménydiagnosztika árak, avagy miért fontos az adott vizsgálat csomag

Teljesítménydiagnosztika árak, avagy miért fontos az adott vizsgálat csomag

teljesitmeny-diagnosztika-pic5

Teljesítménydiagnosztika árak, avagy miért éri meg az adott vizsgálatot elvégezni?

Tulajdonképpen talán a legegyszerűbb személyes kontextusból megközelítenem azt, hogy miért is olyan fontos a teljesítmény diagnosztika vizsgálat és miért nem érdekeltek abszolút a teljesítménydiagnosztika árak. Hiszen abszolút nem foglalkoztatott az soha, hogy az egészségemre elegendő pénzt áldozzak, számomra mindig is az első szempont az volt, hogy lehetek bármennyire is spórolós vagy hasonlók, akkor is arra sose sajnáljam a pénzt, ha az egészségemről van szó, hiszen az az elsődleges dolog az életemben. Pontosan így gondolom ezt egyébként már napjainkra, de be kell, hogy valljam egy 5- 7 évvel ezelőtt még nem volt ennyire érett gondolkodásom és bizony több ízben is előfordult az, hogy a legfontosabbra, az egészségem feltartására nem áldoztam elég pénzt. Ahhoz, hogy egészen pontosan érthető legyen, hogy mi volt a probléma elsősorban le kell szögeznem, hogy bizony gyermekkoromtól kezdve élsportolóként sportoltam így tulajdonképpen az életem legfontosabb eleme volt a mindennapi mozgás és a sport. Soha nem hagytam ki egy edzést sem és rendszeresen jártam még plusz edzésekre és egyéb jellegű kiegészítő és teljesítmény növelő dolgokra. Miután hála Istennek tehetségesnek bizonyultam a magam korosztályában így viszonylag hamar bekerültem az ifjúsági válogatott keretbe ahol is még komolyabb és komolyabb kihívások vártak rám minden egyes nap, még több idő edzéssel. Be kell, hogy valljam soha nem edzettem még annyit, olyan jellegű feszített tempóban, mint akkoriban. Folyamatos jelleggel edzettem és tulajdonképpen semmi másra nem hagytam magamnak időt csak arra, hogy folyamatosan edzek és edzek. Ebből állt az egész életem és bizony az egyre komolyabb terhelések során, egyre inkább kezdtek kiütközni a problémák is, melyek bizony okoztak némi kellemetlenséget. Példának okáért. több esetben is előfordult, hogy elképesztő módon beszúrt a szívem, ami valami elképesztően komoly fájdalmakat okozott. Már ebben a pillanatban sejtettem, hogy bizony itt valami probléma van, amit mielőbb orvosolni kell. Bár a tudatalattim tudta, hogy a szervezetem nem véletlen jelez, hogy valami probléma van, én mégis folyamatosan hessegettem el a gondolatát annak, hogy bármit is rosszul tennék és egyre tovább és tovább hajtottam magam, talán egészen a végkimerülésig.

teljesitmeny-diagnosztika-pic5

Teljesítménydiagnosztika árak, avagy én hogyan jutottam el addig, hogy vizsgálat kell

Bár jóformán minden ellenezte már azt, hogy folyamatosan nyomjam az edzést én mégis minél inkább fáradtam, annál inkább erőltettem magam, hogy csak azért is megcsinálom és bebizonyítom mindenkinek, hogy sikerülni fog az, hogy legyőzzem a fájdalmam. Természetesen, mint tudjuk, minden esetben a szervezetünkre kell hallgatni és ez ebben az esetben sem kellett volna, hogy másként legyen, de én nem hallgattam rá és bizony egy létfontosságú meccsen összesem. Tudtam, hogy addig súroltam a saját határomat, mígnem azt nagyon-nagyon csúnyán át nem léptem és összeomlott a szervezetem. Azonnal elküldtek egy teljes körű kivizsgálásra, annak a tudatában, hogy bizony nem egyszeri alkalom volt ez a rosszullét és sajnálatos módon megjött az eredmény, hogy szívbetegségem kiújult és bizony ennek tudatában, nem éppen célszerű ilyen edzés mennyiségét csinálni. Éppen ezért felkerestem egy teljesítmény diagnosztika vizsgálatot, úgy hogy be kell, hogy valljam abszolút nem érdekelt az, hogy a teljesítménydiagnosztika árak, milyen magasan mozogtak, nekem mindössze egyetlen egy információ volt fontos, mégpedig, hogy mennyire vagyok terhelhető.

teljesitmeny-diagnosztika-pic4

A teljesítménydiagnosztika árak mit tartalmaznak?

A teljesítmény diagnosztika vizsgálat ki is mutatta, hogy bizony kóros túlterheltségben szenvedtem és a szervezetemnek sokkalta alacsonyabb az inger küszöbe ezen a területen, hiszen annyira túl hajtottam magam, hogy észre sem vettem, hogy a szervezetem mit akar. Így az orvosom segítségével összeállítottunk a vizsgálat eredményei alapján egy olyan jellegű személyre szabott edzéstervet, mely az én igényeimhez mérten a lehető legjobb fejlődési lehetőséget biztosítja számomra. Ami pedig a legjobb, hogy a személyre szabott edzéstervem és tanácsadásom is benne volt a teljesítménydiagnosztika árakban. Így nem kellett még az eredményekkel további szakemberhez fordulnom, akinek szintén fizetni kell a tanácsáért. Számomra abszolút megérte az adott vizsgálatot elvégezni és bátran ajánlom mindenkinek.